sobota 27. července 2013

LADYBOX červenec 2013

Edice Just Married vydaná v červenci na oslavu spojení Ladyboxu se Senzaboxem je opravdu nadupaná. Boxík obsahuje skutečně velké množství produktů. Myslím si, že každý si tam najde něco, co ho uspokojí.
Mě tyto produkty celkem potěšily, i když jsou tam samozřejmě i takové, ze kterých metr vysoko neskáču. Nic mi ale vyloženě nevadí.


Tak jdeme se mrknout dovnitř krabičky.


Palmolive Mediterranean Moments sprchový gel
Tenhle sprcháč byl v krabičce v plném balení 250 ml. Obsahuje marocký arganový olej a výtažky z mandlí. Sama bych si tento sprchový gel určitě nekoupila, preferuji totiž ovocné vůně. Tato vůně je spíše parfémová, těžší, orientální. Včera jsem se s ním už sprchovala a musím říct, že byl opravdu velmi příjemný a vůně poměrně dlouho vydržela. Ve spojení s mým marakujovým tělovým máslem z Body Shopu mi připravil příjemné spaní.

FamousX Brow Addict set na obočí
Fajn věc. Obsahuje tři stíny na obočí, vosk, štěteček a pinzetku. Ve víčku je velké zrcátko. Vytkla bych mu snad jen to, že vosku obsahuje na můj vkus poněkud málo. Ale tak zase vosku mám hafo v mých (třech) sadách na obočí od ELFu. :-) Super bude na cesty, protože obsahuje opravdu vše potřebné pro úpravu obočí.

Yves Rocher Grand Rouge rtěnka - odstín 13 Rose Somptueux
Tady se Ladybox trefil na jedničku. Odstín rtěnky je nádherný, taková kombinace fuchsiově růžové s berry barvou. Takto zbarvené rtěnky miluju a už se moc těším, až v ní někam vyrazím. Co se mi jediné na rtěnce nelíbí je její vůně. Připomíná mi levné rtěnky z 90. let a evokuje ve mě pocit nižší kvality. A vlastně ještě jedna banalitka, a sice že absolutně neumím přečíst název toho odstínu. :-)

Libebit mýdlo Meduňka
Bomba! Mýdlo nádherně voní. Je 100% přírodní a ručně vyráběné. O značce jsem nikdy předtím neslyšela, ale vypadá to, že si od ní v budoucnosti něco dalšího pořídím. Mýdlo pravděpodobně nepoužiji na mytí, ale po vzoru našich babiček si ho strčím do šatníku, kde mi krásně provoní oblečení. Nevím jak vy, ale já mám glycerinovými mýdly problém, hned se mi rozpatlají a jsou na vyhození.

Lambre Classic Creamy Eye Colors Eye Shadow - odstín 05
Stín je krémový a naplněný v malé tubičce na způsob lesků na rty. I aplikátor je leskový. Barvu má metalickou, třpytivou, hnědo.bronzovou. Moc se mi líbí. Nerozetřené jsou podobné Color Tattoo. Rozetřené dají oku takový jemně hnědý lesk a moc pěkně to vypadá. Jsem spokojená.

L'Oreal Super Liner Blackbuster
Oční linky ve fixu od L'Oreal. Bohužel patřím k těm ženám, které se snad nikdy nenaučí kreslit si linky. Jediné, se kterými se mi to jakž takž daří, jsou ty gelové od Essence. Stejně mi moc nesluší a dělám si je spíše výjimečně. Linky asi poputují do exchange.

Macadamia Deep Repair Masque
Vlasová maska bez parabenů, alkoholu a bez krutosti (rozumějte netestovaná na zvířatech). Obsahuje oleje, a proto se jí trochu bojím. Za prvé jsem snad nikdy masku na vlasech neměla, za druhé mám vlasy nepoškozené a spíše mastné. Dám si ji asi jen do délek a uvidím, jaký bude mít efekt.

Líbej mě! balzám na rty
Super! Tento balzám voní nádherně po jahodách, vůně vůbec není chemická. Líbí se mi balení, je plechové a balzám se nabírá prstem, což mi maximálně vyhovuje. Vím, že tenhle produkt byl už v nějakém starším Ladyboxu a tehdy jsem ho všem strašně záviděla. A taky jsem si všimla ve videích a článcích, že ho holky v červencové krabičce neměly. Mám holt štěstí. :-)

i+m Naturkosmetik Berlin šampon Lesk citronu
Opět 100% přírodní produkt. Obsahuje sójový olej, heřmánkový extrakt, vitamín E, karnaubský vosk, citron a éterické oleje. Božsky voní, podobně jako meduňkové mýdlo. Bezva věc.

Rituals Tai Chi sprchová pěna 
Voní po bílém lotosu a zeleném čaji. Velmi příjemná svěží vůně, která by se mi zamlouvala třeba i ve formě nějakého tělového spreje. Sprchové pěny mám ráda, tudíž se i na použití této už moc těším.

Racio Cornies kukuřičké chlebíčky v hořské čokoládě
Kukuřičné chlebíčky si čas od času ráda dám a hořkou čokoládu mám moc ráda. Čím více kakaa obsahuje, tím je pro mě chutnější. Obyčejně nejím čokolády s obsahem méně než 75% kakaa. Tyto chlebíčky jsou potaženy 55% čokoládou, což je na podobný produkt velmi slušné. 

Objednaly jste si také Just Married edici Ladyboxu? Co na ni říkáte?

čtvrtek 18. července 2013

NEW IN: Balea

Udělala jsem zátah na DM a pořídila do zásoby pár věcí od Balea.


Zleva:

  • borůvkové mléko na ruce v lahvičce s pumpičkou - limitka
  • borůvkový šampon - limitka
  • (borůvkové tekuté mýdlo - limitka - bohužel nemám vyfoceno)
  • kokos a tiaré sprchový gel
  • kokos a tiaré tělová emulze
  • kokos a tiaré šampon
  • brazil mango tělové mléko - limitka
  • mango a aloe vera šampon
  • brazil mango sprchový gel - limitka
  • light blue odličovací ubrousky - limitka - balení obsahuje 2x 25 ubrousků a zásobník na ně
Všechny tyhle věcičky krásně voní a už se moc těším, až je začnu používat.

pondělí 15. července 2013

NEW IN: The Body Shop dárkové sady

Slevy v The Body Shop stále trvají. Opět jsem tam zavítala. Tentokrát už jsem nekupovala tělová másla, těch mám tuny. Nechala jsem se zlákat dárkovými sadami za opravdu výhodnou cenu.
Tyhle stály každá 335 Kč. Mám mandarinkovou a mangovou.



Obsahují:

  • tělové máslo 200 ml
  • tělový peeling 200 ml
  • sprchový gel 250 ml
  • mýdlo
  • síťkovou žínku
Vzhledem k tomu, že tělové máslo stojí samotné 399 Kč, nekupte to. :-)

Mangová sada

Mandarinková sada

úterý 9. července 2013

NEW IN: E.L.F haul

Využila jsem opět poštovného zdarma na e-shopu e.l.f. Už mi docházel set na obočí, který jsem si opravdu oblíbila, a abych neměla košík prázdný, přihodila jsem několik dalších produktů.


1. Eyebrow Kit odstín Light (97 Kč)
Nejlepší věcička na úpravu obočí. Pro moje středně plavé vlasy se odstín Light perfektně hodí. Blondýnkám bude asi více sedět odstín Ash. Eyebrow kit obsahuje světlý stín na obočí (ten moc nepoužívám) a fenomenální tmavší vosk na obočí. Vosk jak obarví, tak zafixuje. A hlavně drží opravdu celý den. V setu je ještě štěteček, kupodivu použitelný, a zrcátko.

2. Daily Brush Cleanser (60 ml, 97 Kč)
Super věc, i když za tu cenu je v balení opravdu minimum produktu. Počkám si příště na nějakou akci a nakoupím jich víc. Výhodou tohoto čištění štětců je, že nemusíte čekat na jejich uschnutí. Vyčištěno a připraveno k použití máte za chviličku.

3. Lip Stain ve fixu odstíny Pink Petal a Crimson Crush (jeden za 76 Kč)
Pink Petal - na rtech skoro není vidět, škoda. Pigmentace minimální.
Crimson Crush - bohužel vychází dost do hněda, to mi nesluší. Pigmentace slušná. Budu ho používat pod rudou rtěnku, u které mám obavy z nerovnoměrného vytrácení a tvoření kontur. Pokud pod takovou rtěnkou budu mít lip stain, vytrácení nebude tak zjevné a okaté.

Máte některý z těchto produktů? Jak jste spokojeni?

neděle 7. července 2013

TAG: Just one brand

Napadl mě jeden, podle mého názoru, zajímavý tag. Moc ráda bych si něco podobného přečetla i u jiných bloggerek, tak doufám, že ho ještě někde uvidím.
Dnes jsem se dívala v televizi na jeden pořad, kde jedna slečna ukazovala sbírku svých kabelek. Měla jich asi 20 a převážná většina z nich byly fejky drahých značek - Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Guess, Dior, Chanel... Říkala jsem si, kdo má proboha tohle zapotřebí. Že bych si radši koupila jednu pravou kabelku, než abych měla doma 20 fejků. No a potom jsem se zamyslela, od jaké značky by tahle kabelka asi byla. A kdybych si mohla kupovat kabelky jen od jedné značky, jaká značka by to byla.
Zamyslela jsem se tedy nad různými kategoriemi (z oblasti módy a kosmetiky) a značkami a takto vypadá můj seznam.

Kdybych si mohla kupovat produkty jen od jedné značky, byla by to...

1. Kabelky
Kate Spade
Od této značky mám zatím dvě kabelky. Cena na poli značkových kabelek není zase až tak vysoká, ale přece jenom na naše české poměry laciné nejsou. První stála $425 , druhá myslím něco kolem $200 (už si to nepamatuji přesně).

Hned v závěsu za touto značkou by pro mě byla asi Tory Burch a DKNY.

2. Boty
Tory Burch
Úžasná značka z NY, která je na rozdíl od předchozí více profláknutá a tím pádem koluje internetem více fejků. Buď tedy kupujte přímo na e-shopu (nově posílají i do ČR), přímo v buticích (v ČR žádný nehledejte) nebo opatrně jinde po internetu (musíte se ale dobře ve značce vyznat, abyste fejky odhalili).
Musím se přiznat, že jejich botiček mám více párů, hlavně legendárního modelu Reva (mám červené, zlaté, hnědé, černé)...

...ale i jeden Romy.

Mamince jsem v butiku koupila model Eddie. Jsou jako bačkůrky. :-)


Ceny této značky jsou docela vysoké. Ceny bot začínají tak na $200, kabelky jsou o dost dražší, ale neméně hezké. Mám spadeno na model Robinson.

3. Oblečení
COS
Tahle značka je naprosto božská. Kdo nemá rád minimalismus, asi mu bude připadat nudná. Mě ale okouzlila. Ceny opět nejsou nejnižší, ale rozhodně odpovídají kvalitě. Převážná většina oblečení je vyrobena z kvalitní vysokogramážní bavlny, hedvábí, kašmíru, lnu. Čisté linie, různé barvy, většinou žádné vzory. Pro mě něco, co jsem dlouho hledala a sehnat nemohla. Nebudu sem ani dávat fotky modelů, nedokázala bych vybrat. Podívejte se na stránky COS a můj článek o COS na tomto blogu.


4. Šperky
Halada
Obecně asi jakékoliv zlatnictví, které nabízí zlaté šperky v minimalistickém stylu, čistých liniích. Zástupcem takového zlatnictví je třeba Halada.
Podívejte se do jejich katalogu.

5. Další doplňky
Hermés
Tahle megasuperluxusní (megasuperdrahá) značka má úžasné šátky. Mám jeden a u toho asi i zůstanu.


Také vlastním dva inspirované náramky, ale ty sem nebudu dávat, protože mají pouze podobný vzhled, ale Hermés to není. Něco takového jako ten prostřední v bílé a zlaté:



6. Rtěnky
Revlon
Báječné rtěnky s dlouhou výdrží. Co víc dodat. Dělají se ve všemožných konzistencích a odstínech, asi jako MAC. Mně osobně vyhovují velmi.
Hned v závěsu by u mě byly rtěnky od Rimmel z kolekce Kate Moss a Dermacol Lip Seduction a Longlasting.



7. Makeupy
Max Factor
Jejich Lasting Performance je bezkonkurenční. Revlon Colorstay je taky fajn, ale na rozdíl od Max Factoru má méně povedené balení a hůře se s ním pracuje. Lasting Performance se vyrábí i ve sněhurkovském odstínu, má plné krytí bez efektu masky a při používání je naprosto blbuvzdorný, jde skvěle zapracovat.
Miluji i BB krémy, hlavně od Lioele a Missha. Ale tenhle bod patří makeupům. :-)

8. Pudry
Bourjois
Jejich pudry jsou sametové, přirozené, moc příjemné, dlouhotrvající. Co víc si přát.
Ráda mám i Rimmel Stay Matte, ale to balení a vůně mě odrazují od pasování pudru na ten nejlepší co znám.

9. Tvářenky
Bourjois
Naprosto bezkonkurenčně! Škoda jen, že nenabízí více matných odstínů. Elegantní balení, božská vůně, i fakt, že tahle tvářenka skoro neubývá, ji v mých očích vynášejí hodně hodně vysoko. Nejkrásnější odstín 48 Cendre de Rose Brune.


10. Řasenky
Max Factor
Miluji Max Factor Masterpiece Max. Lepší řasenku co do kartáčku i obsahu jsem ještě neměla. A že jsem jich už vyzkoušela hodně.



11. Laky na nehty
Miss Sporty
Nehty moc nelakuji, ale když už, výborné zkušenosti jsem vždycky měla s laky od Miss Sporty. Pěkné barvy, široký kartáček, dlouhá výdrž a příznivá cena. Jen možná vysychají trochu rychleji než laky od jiných značek. Za tu cenu mi to ale vůbec nevadí.

12. Oční stíny
MUA
Nemluvím jen o legendárních paletkách Undressed a Heaven and Earth, ale i o mono stínech. Lepší jsem zatím neměla. Jak špatné má MUA rtěnky, tak dobré má oční stíny. :-)



13. Sprchové gely
Balea
Spousta vůní, příznivá cena, časté limitky. Balea sprcháče mám moc ráda a nedám na ně dopustit.
V závěsu by asi byly gely od značky Ziaja, také povedené.

14. Šampony
Urtekram
Přírodní šampony, po kterých se mé vlasy vždy rozzáří a vydrží déle čisté. Stejně jako většina přírodních šamponů moc (vůbec) nepění, takže používám větší množství, ale výsledek stojí za to. Pokud už nevíte co s vlasy, aby byly zdravější, lesklejší a nemuseli jste je mýt tak často, sáhněte po Urtekramu.

15. Tělové krémy
The Body Shop
Asi jste si všimli, že ulítávám na tělových máslech od The Body Shop. Stejně tak miluji másla od Ziaji a mléka od Baley. Pokud si mám ale vybrat jen jednu značku, bude to jednoznačně The Body Shop.



16. Pleťové krémy
Cetaphil
Jediný krém, který mi kdy vyhovoval. Nemám po něm mastnou pleť. Po použití Cetaphilu je moje pokožka krásně rozzářená a hydratovaná, přesto matná.



17. Odličovače
Bioderma
Micelární vody, ať už Sensibio nebo ABCDerm. Nejlépe ze všech odličovačů vyčistí pleť právě micelárky.



18. Odličovače očí
Ryor
Dvoufázový odličovač od Ryoru odstraní i voděodolný make-up. Nevysušuje oční okolí a ani oči nedráždí. Ideální oční odličovač pro mě.

19. Štětce
Hakuro 
Ačkoliv žádný nemám, moc se mi líbí a určitě si pořídím. Štětce, která já momentálně vlastním, nejsou žádná hitparáda. Oblíbence bych mezi nimi nenašla.

20. Celkově nej značka - oblečení, kosmetika dekorativní, kosmetika pečující
Oblečení: COS
Kosmetika dekorativní: Revlon
Kosmetika pečující: The Body Shop

Ráda si něco podobného přečtu i u vás na blozích. Sem s odkazy. :-)

sobota 6. července 2013

LADYBOX červen 2013

Můj první Ladybox. Musím říct, že jsem hodně zklamaná.
Přišla mi růžová krabička, ale všimla jsem si, že někdo dostal i černou. Barva krabičky je mi celkem ukradená, ale černá se mi líbí víc.


Pojďme si ukázat obsah a něco málo povědět o jednotlivých produktech z této edice krabičky krásy.


Plná balení:
Mixa 24h Mouisturizing Soothing Cream
Hypoalergenní krém na suchou a citlivou pokožku. Obsahuje 8% glycerinu a extrakt z růže. Krém neobsahuje parabeny a alkohol.
Tohle je asi jediný produkt z celé krabičky, který mi udělal radost. Sice nemám suchou pleť, ale krém jsem zrovna chtěla kupovat a tato nová francouzská kosmetika mě lákala. Jestli bude aspoň z půlky tak dobrý jako Cetaphil, budu nadšená. :-)

Inglot tvářenka odstín 29
Na avizovaný Inglot jsem se opravdu těšila a doufala, že se bude jednat o tvářenku. Bingo! Ale... Dostala jsem tvářenku v naprosto šíleném odstínu. Na fotce bohužel vyšel úplně jinak, ale aspoň se vám pokusím ho popsat. Odstín je tmavo oranžový, cihlový. Oranžové tvářenky nepoužívám, tmavé už vůbec ne. Ani jsem ji nenačala. Kdyby měl někdo zájem, ráda vyměním za ten nádherný starorůžový odstín 28.

Figs & Rouge Lip, Face & Body Balm Aloe & Mint
Kdo z vás mě pozorně sleduje, ten ví, že nenávidím mátu. Je mi z ní blbě a nemůžu ji ani cítit. Takže asi chápete, že z tohoto produktu jsem hodně zklamaná, o to víc, že jsem se na Figs & Rouge moc těšila. Cokoliv jiného od této značky by mi udělalo obrovskou radost, ale tohle jsem ani neotevřela a budu vyměňovat. Kdo by měl zájem, nabídněte mi za něj něco a můžeme se domluvit.

Cestovní balení:
Kiss My Face Relaxing Bath & Shower Gel Woodland Pine & Ginseng
Vzoreček je to opravdu mrňavý, má 29 ml. Tak na jedno použití. To by mi ani tak nevadilo, ale co mi vadí je vůně. Jsem holka z města a vůně borovice mě opravdu netankuje. Nedokážu si představit, že tenhle gel na mě bude mít relaxační účinky.

Kiss My Face Whenever šampon a kondicioner
Néééé! Už zase Kiss My Face. Tyhle produkty na vlasy sice voní o něco líp než les, ale taky žádná sláva. Hlavně je to opět věc na jedno použití. Tyto dvě věci byly do krabičky přidány jako bonus. Každý dostal něco jiného, někdo tohle, někdo pastu na zuby a někdo rtěnku Make Up Forever. Upřímně, jak může úžasná rtěnka Make Up Forever v úžasné rudé barvě alternovat minišampónku a minikondicionérku od nějakého Kiss My Face? Zase, pokud by chtěl někdo tyhle 3 Kiss My Face věcičky vyměnit, nebráním se.

Salcura Topida
Sprej na intimní problémy, kvasinkové infekce, svědění atd. Zajímavý nápad. Já ale na tyhle problémy netrpím. Sprej je hodně cítit po tea tree oleji a myslím si, že samotný olejíček vám udělá stejnou službu (ze zkušenosti kamarádek). Nebo si kupte tea tree intimní gel od Topvet za zlomeček ceny a výsledek taky na jedničku. Opět mi tento produkt nijak neučaroval a zase klidně vyměním.

Duck Island Body Lotion Mandarin & Bergamot
Tohle voní/smrdí přesně jako čistící gely do záchodu. Nějak mi to ale nepřekáží a na použití mléka se celkem těším. Třicet mililitrů je sice asi tak na jedno použití, ale asi mi ten jeden zážitek bude stačit.

Vzorky:
Weleda pečující šampon - Proso, Weleda regenerační šampon - Oves
Ráda vyzkouším, i když se vzorky mám trochu problém. Ráda se v nich přehrabuji, ale nedonutím se je používat. :-)

Vichy Idéalia BB Créme - odstín Medium
Nechci předjímat, ale tohle mi asi sedět nebude. Za prvé mi nikdy nevyhovoval žádný neasijský BB cream, za druhé odstín medium bude určitě moc tmavý.

Kupovaly jste si taky červnový Ladybox? Jste spokojené? Nechcete si se mnou něco vyměnit? :-)

čtvrtek 4. července 2013

NEW IN: Tělová másla vol. 2 aneb cvok jménem ATG

Jsem magor, lidičky. :-)
Pamatujete na nedávný new in s tělovými másly? Zde připomenutí: http://alltinygems.blogspot.cz/2013/06/new-in-telova-masla.html

Co čert nechtěl, před dvěma týdny jsem zavítala do Palladia a náhodou procházela kolem The Body Shop obchůdku. No a nedalo si nevšimnout, že tam měli slevy na tělová máslíčka a sprchové gely. Vykulila jsem oči a upalovala pryč. Je vám asi jasné, že jsem se tam po probdělé noci druhý den vrátila a nakoupila. No a jelikož měli slevy zrovna na ta másla, která jsem ještě doma neměla, musela jsem je koupit. Vždyť byla za polovinu ceny! :-)
Takže mám nová máslíčka s vůní maracuja (200 Kč), borůvka (200 Kč), malina (200 Kč) a broskev (290 Kč). Skvělý dárek jsem si to nadělila k narozeninám, že?


Moje kompletní The Body Shop tělovo-máslová kolekce teď vypadá takto.


pondělí 1. července 2013

DO KOŠE: Červen 2013

Vítám vás u pravidelné rubriky DO KOŠE. Tento měsíc mám produktů spotřebovaných na svoje poměry docela hodně. A doufám, že příští měsíce jich bude ještě víc, protože pozoruji, že v poslední době mám mezi nákupy a spotřebou čím dál větší nepoměr.


1. L'Oreal True Match Super-Blendable Blush odstín Cool C3-4 Tender Rose (CVS drugstore, 6 g, ??? USD)
Pláču! Tuhle tvářenku jsem milovala. Její starorůžová barva mi učarovala na první pohled, a tak tvářenka musela být moje. Koupila jsem ji v New Yorku v CVS a v ČR jsem ji bohužel ve stojanech drogerií neviděla. Ani na eBayi ji nenacházím, z čehož usuzuji, že už se asi nevyrábí. Veliká škoda. Tahle tvářenka měla pro mou pleť úplně ideální barvu, pigmentace byla tak akorát - dost barvy, ale žádná Marfuša. :-) Balení se mi také moc líbilo. Po odklopení horního víčka jste narazily na oddíl s tvářenkou, v dolním víčku jste našli zrcátko s štěteček. Kdybyste někdo věděl, kde tuhle skvělou tvářenku sehnat, dejte mi určitě vědět.

2. Dermacol Pearl Energy Make-up Base (DM, 15 ml, 269 Kč)
Rozjasňující a vyhlazující báze pod make-up. Obsahuje růžové perleťové pigmenty a má bojovat proti unavenému a zašedlému vzhledu pleti. Na tohle dost trpím a můžu říct, že báze od Dermacolu svému slibu dostála. Mám teď rozdělané dvě báze od L'Oreal, které jsem koupila na letišti, ale hned jak je dodělám, běžím si zase pro Dermacol. Vyhovuje mi mnohem víc a je o dost levnější. A navíc pěkně voní.

3. Max Factor Masterpiece Max (DM, 7,2 ml, 300 - 400 Kč)
Nejlepší řasenka, kterou jsem měla tu čest vyzkoušet. Od doby nákupu této řasenky jsem zkusila ještě asi pět dalších, před nákupem desítky jiných, ale tahle všem vede. Má přirozeně se zužující umělý kartáček, žádný šílený tvar, jaké teď s radostí vymýšlejí všichni výrobci kosmetiky. Podobá se klasickým "štětkovým" kartáčkům, ale umělé štětiny zaručují lepší a rovnoměrnější nanesení barvy. Bez jakékoliv námahy dokáže tahle řasenka i z krátkých a nevýrazných řas vykouzlit nádherné, dlouhé, husté a neslepené řasy. Všem vřele tuto řasenku doporučuji, opravdu de vyplatí si za ni připlatit. Lepší jsem nikdy neměla!

4. Dětské vlhčené ubrousky EuroShopper (Albert, 72 ks, cca 30 Kč)
Tyhle ubrousky z Alberta jsou pekelné! Vůně klasická, ne moc příjemná. Ale hlavně tyto ubrousky hrozně lepily. Už bych si je nikdy nekoupila.

5. Fennel tělové máslo Avocado & Olive (Rossmann, 200 ml, 129 Kč)
Tohle máslo mně i manžela docela potrápilo. Asi tak do vypotřebování půlky kelímku jsme nebyli schopni rozeznat, po čem to kurňa to máslo voní. Podle obalu voní po avokádu a olivách, překvapivě. Ono ale voní po melounových žvýkačkách. Vůně je to poměrně vtíravá, příjemná tak asi první týden používání. Pak mi začala vadit a doufala jsem, že máslo brzo dodělám. Tenhle produkt bych si už znovu nekoupila, nejen kvůli vůni, ale také kvůli konzistenci. U tělových másel jsem zvyklá na úplně jinou konzistenci, tohle byl spíš klasický krém.

6. Wellness & Beauty tělové máslo Feige & Rose (Rossmann, 200 ml, 69 Kč)
Za tu cenu moc příjemná zkušenost. Máslo je opravdu hutné, tvarohovité. Připomíná mi másla pro suchou pleť od The Body Shop (třeba maracujové, borůvkové...). Vůně opravdu příjemná. Pokud máte rádi másla se spíše květinovou vůní, tohle bude pro vás to pravé ořechové. Typickou vůni růží z něj úplně necítím, spíš takovou random kytkovou vůni s příměsí fíku. Moc příjemné máslo, za tu cenu si ho možná ještě někdy pořídím.

7. Yves Rocher Pure Calmille Gentle Scrub (Yver Rocher, 75 ml, ??? Kč)
Trvalo věčnost spotřebovat tento peeling. No, konečně se zadařilo a já ho můžu vyhodit. Tento jemný peeling obsahoval zrníčka z bambusu, vodu z chrpy, výtažek z heřmánku a voněl po dětském pudru s kapkou grepové šťávy. Žádné zázračné účinky jsem nezaznamenala, vůně taky nic moc, takže příště se poohlédnu jinde.

8. Got2b Sparkling Shine Styling Spray (DM, 200 ml, cca 130 Kč)
Sprej je určen pro rozjasnění krepatých, suchých, matných, poničených vlasů. Já mám vlasy chemicky neošetřované, celkem zdravé, suché ani náhodou. Leskou se mi i bez spreje celkem obstojně. Pokud jsem ale chtěla opravdu zářit, sáhla jsem po tomto spreji, který udělal výbornou službu. Myslím, že na cílovou vlasovou skupinu musí účinkovat ještě lépe. Na zimu si ho pravděpodobně zase koupím, zatím používám jeho břásku - lak na vlasy. Jinak celá řada Sparkling voní po marshmallows a není z ní cítit odporný smrad laků na vlasy. Doporučuji!

9. Synergen mycí gel pro citlivou pokožku (Rossmann, 200ml, cca 30 Kč)
Pro citlivou? Jak na to přišli? Po použití jsem měla pleť šíleně vysušenou, takže podle mého názoru se spíše hodí pro pleť mastnou. Navíc jsem byla i odporně zarudlá. Pro citlivky opravdu nedoporučuji. Pokud jste ale teenager s pletí mastící se rychlostí blesku, tohle bude pro vás. Já oceňuji příjemné balení s pumpičkovým dávkovačem i příjemnou vůni. Už si tento gel ale nekoupím.

10. Balea tekuté mýdlo Malina (DM, 500 ml, cca 35 Kč)
Stačí, když prozradím, že tohoto mýdla už jsem spotřebovala 6 balení a další 4 mám koupené? Vůbec mám mýdla od Baley moc ráda a od jejich objevení už ani jiná nekupuji.